TBKart R-Max

De R-Max is door TBKart ontwikkeld op basis van de R25 en is bedoeld voor de baaneigenaar, die zijn ervaren klanten de mogelijkheid wil bieden hun grenzen te verleggen. Gebouwd op het TBKart R-frame voor huurkarts, is de R-Max voorzien van een Rotax Max Junior of Senior motor (2-takt). De R-Max biedt dezelfde bescherming als de R25.

R-Max

De R25, maar dan iets lichter en voorzien van een 2-takt Rotax Max motor voor extreme prestaties op de huurkartbaan. De overbrenging is door middel van een O-ring ketting. Net zoals de R25 is de R-Max volledig en in een handomdraai aan te passen aan de lengte van de berijder. Ook de R-Max is te bestellen met diverse opties, zoals LED verlichting en een box met gewichten om de verschillen tussen de rijders te compenseren. Gepersonaliseerde bestikkering behoort eveneens tot de mogelijkheden.

R-Max

Achteras

50mm doorsnede

Remsysteem

Zelfstellend hydraulisch remsysteem met een geventileerde schijfrem op de achteras

Afdekking

Volledige afdekking van alle mechanische en bewegende onderdelen

Klossen

Gelijktijdig gas geven en remmen kan niet

Details die het verschil maken

S55M

Achteras

50mm doorsnede

Remsysteem

Zelfstellende hydraulisch remsysteem met een geventileerde schijfrem op de achteras

Afdekking

Volledige afdekking van alle mechanische en bewegende onderdelen

Besturing

Gelijktijdig remmen en gasgeven kan niet

Details die het verschil maken

Gallery en technische informatie

De R-Max is ontworpen door TBKart en wordt met de hand gemaakt in de eigen fabriek van TBKart in Italië. De R-Max heeft een snelwisselsysteem voor de achteras, een brandstoftank van 9 liter en versterkte aluminium velgen en wordt geleverd zonder volledige afdekking van de tank, sturing en pedaalmechanisme in de stijl van een wedstrijdkart.

 

 

Net als alle andere TBKart huurkarts heeft de R-Max het CE keurmerk.

Contact