TBKart Biposto

De Biposto heeft, zoals de naam al zegt, twee zitplaatsen. Of het nu is om les te geven of om iemand mee te nemen, die zelf niet wil of kan rijden, de Biposto maakt het mogelijk. De Biposto is geen aangepaste R15 of R25, maar een zelfstandig ontwerp, waarin rekening is gehouden met het hogere gewicht en de andere gewichtsverdeling op de kart. De Biposto kan worden geleverd met Honda 4-takt motoren van 270 of 390cc.

Biposto

De Biposto biedt plaats aan twee personen: een bestuurder en een passagier. Met de Biposto kunnen mensen, die zelf geen huurkart kunnen of willen besturen toch de sensatie van karten beleven. Standaard heeft de Biposto overbrenging door middel van een ketting; optioneel kan een aandrijfriem worden besteld. De pedalen van de Biposto zijn verstelbaar en er zijn vele opties te bestellen, zoals een rolbeugel met veiligheidsgordels en LED verlichting. Een gepersonaliseerde stikkerset behoort eveneens tot de mogelijkheden.

Biposto

Achteras

40mm doorsnede, 5mm wandsterkte

Remsysteem

Zelfstellend hydraulisch remsysteem met een geventileerde schijfrem op de achteras

Afdekking

Volledige afdekking van alle mechanische en bewegende onderdelen

Details die het verschil maken

Gallery en technische informatie

De Biposto is ontworpen door TBKart en wordt met de hand gemaakt in de eigen fabriek van TBKart in Italiƫ. De Biposto heeft een snelwisselsysteem voor de achteras, een standaard Honda brandstoftank en versterkte aluminium velgen.

Net als alle andere TBKart huurkarts heeft de Biposto het CE keurmerk.

Contact